Aan alle mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en kinderoppassers van Nederland,

Schiet het soms ook door je gedachten dat je zoontje, dochtertje, klein- of oppaskind die pot hete thee vastpakt en naar zich toetrekt op een onbewaakt moment? Of dat de kleine iets in de mond stopt, blauw aanloopt en je vervolgens met paniek in de ogen aankijkt? Om maar niet te spreken over wat er daarna kan gebeuren. Je moet er niet aan denken, maar wat doe je als dat werkelijkheid wordt…?

Nee echt, wat doe je?

Heb je wel eens gedacht aan een Kinder-EHBO cursus…?

Waarschijnlijk wel maar waar moet je naartoe als particulier? Veel Kinder-EHBO cursussen worden gegeven voor bedrijven. En als het een particuliere cursus betreft kun je vaak naar een locatie via een open inschrijving, maar zal het mogelijk geannuleerd worden bij onvoldoende animo.

Die tijd is voorbij, we gaan het anders aanpakken! 

Brandbewust BHV & EHBO komt vanaf nu bij je thuis en verzorgt een Kinder-EHBO cursus in bijvoorbeeld 2 avonden of andere momenten die jou beter uitkomen. In 2 x 3 uur worden onderwerpen op het gebied van spoedeisende eerste hulp, waaronder reanimatie, en niet spoedeisende eerste hulp door gekwalificeerde docenten (vaak zelf mama of papa) van Brandbewust aangeleerd in je eigen huiskamer.
Precies, dit gaat om de praktijk en daar heb je wat aan!

Goed plan! Maar hoe werkt het?

1. Werf (exclusief jezelf) minimaal 5 mama’s, papa’s, opa’s, oma’s of bekenden vanuit je eigen omgeving. Meer personen is uiteraard mogelijk en afhankelijk van de grootte van de cursuslocatie.
2. Geef je op als gastvrouw / gastheer.
3. Organiseer 2 avonden / momenten waarop de cursus plaatsvindt bij jou thuis.

Ontvang als gastvrouw of gastheer 50% korting op de complete cursus.

De richtlijnen van de cursus zijn conform nationale en internationaal erkende methodieken. Alle cursisten ontvangen een Brandbewust BHV & EHBO certificaat na afloop van de cursus met een geldigheid van 2 jaar en een herhaaladvies van 1 jaar om de kennis op peil te houden.